Een eerste voorstelling

voorstellen

Daar ben je dan! Je hebt mijn blog gevonden, in dit eerste bericht wil ik een korte introductie van mijzelf doen. Wie ik ben, wat mijn achtergrond is en waar deze blog precies over gaat.

Wie ik ben

Misschien had je het al in de sidebar van deze website gezien, maar mijn naam is Annet de Vries. Ik woon samen met mijn man Yannick in het schitterende Zierikzee (Zeeland). We komen uit de omgeving van Rotterdam, maar hebben besloten om in Zeeland te gaan wonen. De reden was voornamelijk dat we een stuk rustiger wilden gaan wonen en mijn man een leuke baan heeft hier in de regio.

Ik ben wat ze noemen een ‘huismoeder’. Dat wil zeggen dat ik voor de kindjes zorg en het huishouden in orde maak. We hebben de middelen om dit te doen en ik voel mij hier helemaal prettig bij. Door mijn financiële achtergrond regel ik ook alle financiële zaken in het huishouden. Ik maak het budget, zorg voor investeringen en maak de beslissingen als het om het geld gaat. Leuk toch! Op deze blog wil ik wat meer dingen gaan delen.

Waar deze blog over gaat

De naam Krijg Betaald kwam eigenlijk zomaar in mij op. Het leek mij wel een grappig naam voor een blog. In eerste instantie ga ik hier gewoon wat leuke berichten plaatsen over financiën en over wat persoonlijke dingen, maar je weet nooit waar het tot kan uitgroeien. Daarom leek het mij wel leuk om een beetje een ‘catchy’ naam uit te kiezen. Dat lijkt mij wel gelukt!

In dit eerste bericht lijkt het mij een goed idee om de basis van goede financiën eens met je te delen. En niets is duidelijker dan een video (niet mijn video, deze heb ik van Youtube geplukt):