Toenemende vraag naar lasercladden

lasercladden

Vanuit de markt begint er een steeds grotere vraag naar het lasercladden te ontstaan. Doordat we continue blijven investeren in de ontwikkeling van de techniek, zijn we in staat om een steeds betere dienstverlening aan te bieden aan onze klanten.

Ook zorgen we er hiermee voor dat de werkstukken sneller weer terug op locatie bij de klant zijn. Zeker wanneer het om werkstukken gaat die een bedrijfskritische rol vervullen, is dit erg prettig voor de klant.

lasercladdenEen belangrijke ontwikkeling is doorgemaakt is het verminderen van het risico op scheurvorming. In de beginfase was de dit eigenlijk het enige ernstige risico bij het lasercladden. 

Door de opgedane ervaring en kennis van de laatste jaren en de ontwikkeling van een opwarm procedure kunnen wij deze risico’s inmiddels geheel op voorhand inschatten en zo bepalen of het werkstuk geschikt is voor lasercladden. Als onze operators op voorhand inschatten dat de risico’s te groot zijn, zullen wij in enkele specifieke gevallen het lasercladden afraden. Het lasercladden is een goed alternatief voor veel verschillende andere methodes.

Het lasercladden wordt normaal gesproken op onze locatie in Oud-Beijerland uitgevoerd. Met onze mobiele laserclad-unit zijn we inmiddels echter ook in staat om on-site cladding werkzaamheden te verrichten. De mobiele laserclad-unit wordt voornamelijk ingezet voor het uitvoeren van spoedreparaties.

We verwachten de komende jaren steeds meer lasercladding werkzaamheden te gaan verrichten. Om klaar te zijn voor de toekomst gaan we dan ook uitbreiden van 1 laserclad cabine naar 3 cabines en gaat de gehele business unit verhuizen naar een groter aangrenzend pand.

Meer informatie op: http://www.lasercladden.com/index.php